Alhambra Gids

Alhambra Gids

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Als jij binnenkort naar Granada gaat en van plan bent het Alhambra te bezoeken, is de Alhambra Gids van Grandioos Granada echt een aanrader. De gids is beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Zij beschrijft bijzondere verhalen en anekdotes, bouwstijlen, historie en nog heel veel meer interessante informatie. Het is leuk om voorafgaand aan je bezoek de gids te lezen, maar natuurlijk kan het ook tijdens of na je bezoek!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling kan je de gids direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de gids!
Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de gids binnen krijgt.
Kijk hier voor een gratis preview van de Alhambra Gids

Hans & Gerda

08 november 15

Hans en ik zijn net een week terug van Granada. Tijdens ons bezoek aan Granada wilden wij ook graag het Alhambra bezoeken en toen kwam deze gids natuurlijk als geroepen. In de gids staan veel gedetailleerde verhalen en interessante achtergrondinformatie. Wij hebben naar zo´n soort gids gezocht voor vertrek omdat we 1 bladzijde in een reisgids gewoon te weinig vinden maar per toeval kwamen we deze Nederlandse gids tegen. Onze complimenten aan drs. Ellen van der Tuuk.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.