Wandelroute Granada Centrum

Wandelroute Granada Centrum

5
(2 klantenreviews)
Terug naar overzicht €7,50

Granada, een geweldige en verrassende stad vol historie, cultuur en gastronomie! Grandioos Granada heeft een leuke wandelroute door het centrum van Granada opgesteld. Hiermee ontdek je alle aspecten van deze bijzondere stad. Kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk heeft de higlights en monumenten beschreven waardoor je de stad nog beter begrijpt en ontdekt. Je stopt tijdens de route bij de highlights, gezellige terrassen, lekkere tapasbars en nog veel meer! Ook krijg je bij de Wandelroute Granada Centrum een Tapasroute. Je loopt zo zelf langs gezellige barretjes waar je heerlijk kan genieten van wat de keuken van het zuiden je te bieden heeft!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling kan je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!
Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de wandelroute binnen krijgt.

Kijk hier voor een gratis preview van de Wandelroute Granada Centrum.

Roald

22 juli 15

Stuk voor stuk pareltjes! Dat zijn de tentjes beschreven in de tapasroute. Overal waar je een drankje besteld word je getrakteerd op een bordje ham of kaas. De tapas zijn overal even lekker en vergeet vooral niet te genieten van de lokale witte wijnen :) En zeker foto’s maken van het prachtige uitzicht dat je hebt tijdens de wandeling!

Anneke Visch

17 december 14

Samen met mijn man naar Granada geweest in november 2014. Wat is het een heerlijke stad! Deze route heeft ons langs alle prachtige monumenten geleid en de beschrijvingen waren interessant en leuk, hierdoor wisten we meteen alles over de indrukwekkende historische bezienswaardigheden. De gids is ook mooi gemaakt. Volgend jaar keren wij zeker terug naar deze stad en lopen wij deze leuke route gewoon nog een keer met veel plezier.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.