Activiteiten

Granada is veel meer dan alleen een historische stad. In en rondom de stad zijn ontzettend veel activiteiten die je kan ondernemen. Op deze pagina wordt kort samengevat welke activiteiten er te doen zijn. Lijkt bijvoorbeeld wandelen je leuk? Klik dan door voor meer uitgebreide informatie!

Avontuurlijke activiteiten

Granada is omringd door prachtige natuur. Gebergte, natuurparken en nog veel meer. In deze setting kunnen avontuurlijke activiteiten bijna niet ontbreken. In Granada kan je bijvoorbeeld ijsklimmen en raften. In een wilde rivier, dichtbij Granada, heb jij de dag van je leven! Meer over deze en andere avontuurlijke activiteiten lees je hier.

Paardrijden

Houd je van paardrijden? Of wil je misschien leren rijden? Dan ben je helemaal op je plek in Granada. Je kan hier niet alleen goed paardrijden door de natuur; er is zelfs een paardenras naar Andalusië vernoemd, namelijk de Andalusiër. Wil je weten waar je het best kan paardrijden en ook wat handige tips mee krijgen? Kijk dan op de pagina Paardrijden in Granada.

Shoppen

Ben jij helemaal gek van winkelen? Wil je het liefst met een lege koffer op vakantie en vol nieuwe spulletjes terug naar huis? Ook dit is mogelijk! Op Grandioos Granada vind je de beste winkelstraten en winkelcentra. Daarbij krijg je wat tips waar je leuke souvenirs kan halen. Kijk voor meer informatie op deze pagina over het shoppen in Granada.

Skiën

Heel dicht bij Granada ligt het natuurgebied de Sierra Nevada. Wist je dat je hier heel goed kan skiën en snowboarden? Op Grandioos Granada lees je er meer over. Zo kom je bijvoorbeeld achter de beste tijden om de piste op te gaan en dat er veel leuke activiteiten voor kids zijn. Lees meer op deze pagina.

Wandelen

Heb jij de wandelschoenen en/of de Nordic walking stokken al ingepakt? Maar weet je nog niet waar nou die prachtige wandelroutes rondom Granada zijn? Kijk dan zeker even op deze pagina van Grandioos Granada. Soms is het lastig te achterhalen hoe je op het startpunt van een wandelroute kan komen. Erg handig dus dat Grandioos Granada dit voor jou heeft uitgezocht!

Watersport

Ben jij een echte waterrat? Op nog geen uur rijden van Granada vind je de kust van Andalusië. Je kan hier terecht om te duiken, om te zeilen en nog veel meer! Ook zijn hier diverse activiteiten te beleven, zoals waterparken. Ben jij gek van water én van dieren? Een stukje verder rijden kom je uit bij een spot waar je dolfijnen en zelfs orka’s kan zien! Kijk voor meer informatie op de pagina Watersport.

Wielrennen

Granada is een van de hotspots voor wielrenners. Je kan hier perfect oefenen voor belangrijke ritten. Granada en omgeving is ook een walhalla voor de fietsvakantieliefhebber. Waar jij straks je lekke band kan vervangen en nog meer handige informatie vind je hier.

Mis je eigenlijk een activiteit in/rondom Granada? Tip ons dan via info@grandioosgranada.nl!

Comments are closed.