Ons team

Wil je meer weten over het team achter Grandioos Granada? Lees hier precies wie er dagelijks bezig zijn met het bijhouden van de website en hoe iedereen in Spanje terecht is gekomen!

Over-ons-Roos-GG

1. Even voorstellen

Ik ben Roos Oudemans en ik kom uit Den Haag. Ik heb in Den Haag een opleiding aan de Hoge Hotelschool en een Hospitality Management Master afgerond.

2. Het Spanjeavontuur

Bas (mijn vriend) en ik besloten in 2008 om de sprong te wagen en naar Spanje te vertrekken. Ons eerste idee om in Almería een restaurant te beginnen strandde door de economische crisis. Misschien was dat maar goed ook, wellicht hadden we anders nooit Sprankelend Spanje gehad.

3. Jouw werkzaamheden voor Grandioos Granada

Ik heb Sprankelend Spanje samen met mijn vriend opgericht en ik houd ervan om constant nieuwe, creatieve ideeën voor onze onderneming uit te werken. Verder werk ik graag aan onze reisgidsen en routes, organiseer ik groepsreizen, ga ik op ontdekkingsreisjes door Spanje en leid in reizigers rond in Valencia. Wat het allemaal extra leuk, levendig en creatief maakt is dat ik dit kan doen samen met ons top team van werknemers en stagiaires!

4. Passies en hobby’s

Ondernemen in start-ups is een van mijn passies. Wat ik met name graag doe is door Spanje reizen en alles wat ik in het land ontdek delen met andere mensen. Daarnaast heb ik een lijn met accessoires en sieraden genaamd ‘Ibizu’ en hier werk ik veel aan.

5. Aanraders in Spanje

Een van mijn favoriete spots in Spanje is het eiland Ibiza. Hier valt zoveel moois te zien en te ontdekken. Het is een eiland met indrukwekkende baaitjes en een helderblauwe zee, maar ook met veel gezelligheid, leuke marktjes en beachclubs. Spanje blijft mij echter verrassen en ik heb door de jaren heen zoveel gaafs, lekkers en bijzonders ontdekt!

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Granada?

Het Alhambra is natuurlijk heel erg de moeite waard maar Granada heeft nog veel meer te bieden. Geniet ook vooral van de tapas cultuur en ga voor een tapasroute! Er zijn zoveel gezellige tapasbarretjes te vinden en bij veel krijg je bij het bestellen van een biertje/wijntje een gratis tapa erbij (en de portie kan soms groter zijn dan je zou verwachten).

Over-ons-Bas-GG

1. Even voorstellen

Bas de Vries uit Den Haag. Ik heb zowel Commerciële Economie als Sociologie (UVA) gestudeerd.

2. Het Spanjeavontuur

Samen met mijn vriendin Roos heb ik heel onbevangen onze oude auto ingepakt en zijn we het Spaanse avontuur tegemoet gereden.

3. Jouw werkzaamheden voor Grandioos Granada

Mijn vriendin en ik hebben Grandioos Granada samen opgericht en wij zijn er dagelijks mee bezig. Wat ik vooral doe, is het websiteonderhoud en de zoekmachineoptimalisatie.

4. Passies en hobby’s

Waar ik graag mijn tijd aan besteed, is ondernemen, de nog niet ontdekte spots van Spanje opzoeken en muziek (DJ).

5.Aanraders in Spanje

Voor top DJ’s, lekker eten en een paradijselijk omgeving moet je naar Ibiza en dan met name de Beach Club Cala Bassa.

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Granada?

Rondlopen in de smalle en gezellige straatjes van de wijk Albaicín. Omdat deze wijk op een berg ligt, heb je vanaf deze wijk prachtig uitzicht op de stad en het Alhambra.

Comments are closed.