Live muziek

In Granada is veel te zien, kan goed worden gegeten en gedronken, maar ook aan live muziek ontbreekt het niet. Grandioos Granada heeft een overzicht samengesteld van verschillende live muziek locaties in Granada.

Tornado Rock and Roll Club

De naam van Tornado zegt het al ‘Rock and Roll Club’ is voornamelijk het thema en regelmatig vinden er optredens plaats. Maar ook Soul, Rock, R&B en andere muziekstijlen komen aan bod.

Voor meer informatie en een indruk (zie foto’s) kun je kijken op de Facebook pagina van Tornado Rock and Roll Club.

Openingstijden
Woensdag & Donderdag, van 18.00 – 03.00 uur
Vrijdag & Zaterdag, van 18.00 – 04.00 uur

Locatie
Tornado Rock and Roll Club
Calle Pintor Velazquez

Eshavira Club

Eshavira club is zeker een aanrader voor de Jazz en Flamenco liefhebbers. Een gezellig interieur, veel mooie foto’s aan de muur en regelmatig optredens. Vaak op woensdag en donderdag zijn er Jazz optredens en op zondag vaak Flamenco. Als er optredens zijn dan dient er meestal entree betaald te worden, maar op de dagen dat er geen live muziek optredens zijn, kun je hier ook gewoon even binnenlopen voor een drankje.

Openingstijden
Dagelijks van 21.00 – 05.00 uur

Locatie
Eshavira Club
Calle Postigo de la Cuna, 2

La Tertulia

La Tertulia biedt een afwisselend programma van onder andere live muziek optredens, maar ook voor workshops, films, presentaties en nog veel meer kun je hier terecht. Handig om te weten is dat er elke maandag om 22.30 uur optredens zijn met nummers van rock klassiekers (gratis entree, maar wel 2 euro toeslag op het eerste drankje). Tango liefhebbers opgelet, dinsdag is het Tango avond in La Tertulia. Tango lessen voor beginners: van 20.00 – 21.30 uur en voor gevorderden:van 21.30 – 23.00 uur. De prijs per persoon: € 10.

Voor de programmering en meer informatie kun je kijken op La Tertulia.

Openingstijden
Zondag, maandag, woensdag en donderdag van 21.00 – 03.00 uur
Dinsdag van 20.00 – 03.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 21.00 – 04.00 uur

Locatie
La Tertulia
Calle Pintor López Mezquita, 3

Planta Baja

Rock, pop, Flamenco en nog veel meer muziekstijlen staan in de programmering van Planta Baja. Naast muziek optredens zijn er ook regelmatig exposities, films en worden er andere activiteiten georganiseerd. Handig om te weten is dat de programmering met tijd en prijs heel duidelijk op de website staat aangegeven (wel in het Spaans).
Prijzen zijn afhankelijk van de programmering en varieert enorm, van gratis entree (entrada libre) tot rond de 20 euro.

Voor de programmering en meer informatie kun je kijken op Planta Baja.

Openingstijden
Zie programmering op de website!

Locatie
Planta Baja
Calle Horno de Abad, 11

Booga Club

Jam sessies, karaoke, Rock, Pop, Afrobeat, Jazz en nog veel meer biedt Booga Club in Granada. Op de website staat de programmering duidelijk aangegeven met prijzen, tijden etc. Prijzen variëren van gratis entree (entrada libre) tot zo’n 20 euro. Voor de karaoke liefhebbers: elke woensdag om 23.00 uur start ‘Karaoke Club’, prijs: €3,50 inclusief 1 biertje.

Voor de programmering en meer informatie kun je kijken op Booga Club.

Openingstijden
Zie programmering op de website!

Locatie
Booga Club
Calle Santa Bárbara, 2

Comments are closed.