Reizen

In Granada kun je veel bezienswaardigheden te voet bereiken. Soms kan het wel makkelijker zijn om het openbaar vervoer te gebruiken, bijvoorbeeld na een lange dag wandelen. Het is dus handig dat Granada vele vormen van OV heeft. Op onderstaande pagina’s vind je informatie over de verschillende vervoersmiddelen met bijbehorende prijzen en tips.

Bus

De bus van Granada is een handig vervoersmiddel. Er zijn veel busstops in de stad. Er zijn verschillende soorten kaarten en prijzen. Soms kan een enkele reis goedkoper zijn wanneer je besluit niet veel van de bus gebruik te maken. Besluit je veel te gaan reizen? Dan kun je beter een rittenkaart aanschaffen. Meer informatie over de prijzen, soorten kaarten en tijden vind je hier.

Taxi

Een taxi nemen kan handig zijn, wanneer het openbaar vervoer is gestopt met rijden. Soms kan dit ook goedkoper uitvallen, wanneer je bijvoorbeeld met vier personen reist. Op deze pagina vind je meer informatie over de taxi in Granada en tips, bijvoorbeeld het aanhouden van een taxi.

Toeristenbus

Wil je in een korte tijd veel zien van Granada? Dan kan de toeristenbus misschien een optie voor je zijn. Ongeveer om de twintig minuten stopt er een bus bij een opstapplaats. Je kunt bij elke spot uitstappen en weer instappen. Prijzen en meer informatie vind je hier.

Comments are closed.