Top 5 Betoverend overnachten

Betoverend overnachten in Granada…in deze magische stad zijn er zeker mogelijkheden om u een vorst te voelen. De hotels in Granada die in de top 5 ‘Betoverend Overnachten’ staan, zijn uitgekozen, omdat ze over ‘encanto’, oftewel charme beschikken. Als je volledig wilt genieten van deze stad, dan is het natuurlijk ook heerlijk om te slapen in een prachtig hotel.

1. Hospes Palacio de los Patos *****

Vanaf €165,75 per nacht

* Hotel in een paleis
* Luxe en elegant

Comfort en gastvrijheid in paleiselijke sferen

Een super luxe hotelketen in een prachtig 19e eeuws paleis, laat je door de omgeving en de gastvrijheid betoveren. Het gebouw is gerenoveerd, waardoor de oude stijl is behouden, maar de kamers zijn wel voorzien van alle comfort en trendy ingericht. Als je rondwandelt in dit paleis zal het je dan ook waarschijnlijk niet verbazen dat dit op de Wereld Eerfgoedlijst van Unesco staat genoteerd. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een Spa en gratis Wifi in het hele hotel. Handig om te weten is dat het hotel ook een berging voor ski uitrusting biedt.

Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid kunt u kijken op Hospes Palacio de los Patos.

Locatie
Hospes Palacio de los Patos
Calle Solarillo de Gracia, 1
18002 Granada

HOSPES PALACIO DE LOS PATOS

2. Parador de Granada ****

Vanaf €265,- per nacht

* Magische plek
* Originele details

Terug in de tijd met de luxe van nu

Het Alhambra is wereldwijd bekend en wordt gezien als een bijzondere, indrukwekkende en magische plek. Op het terrein van het Alhambra vind je de Parador de Granada in een schitterend klooster uit de 15e eeuw. Het leuke van dit hotel is dat veel originele details nog goed bewaard zijn gebleven, waaronder authentieke balken plafonds. De kamers zijn elegant ingericht en van alle moderne faciliteiten voorzien. Verder is er een terras waar je heerlijk kan ontspannen en genieten van het uitzicht over de tuinen van het Alhambra. Ook handig om te weten dat dit paradijs op slechts 10 minuten wandelen van het historisch centrum ligt.

Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid kun je kijken op Parador de Granada.

Locatie
Parador de Granada
Calle Real de la Alhambra
18009 Granada

2

3. Alhambra Palace ****

Vanaf €121,50 per nacht

* Spectaculair uitzicht
* Heerlijk terras

Adembenemend uitzicht

Ben je op zoek naar een accommodatie met spectaculair uitzicht? Dan is het Alhambra Palace zeker een aanrader. Het hotel is net buiten de stadsmuren van het Alhambra gelegen en vanaf dit hotel heb je een super uitzicht over Granada en de Sierra Nevada. Verder is er gratis Wifi in het gehele hotel en handig om te weten is dat huisdieren op verzoek zijn toegestaan.

Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid kunt u kijken op Alhambra Palace.

Locatie
Alhambra Palace
Plaza Arquitecto Garcia de Paredes, 1
18009 Granada

3

4. AC Palacio de Santa Paula Hotel, Autograph Collection *****

Vanaf €111,- per nacht

* Luxe & modern
* Gelegen in een klooster

Authenticiteit en vernieuwing in balans

Dit hotel is gehuisvest in het spectaculaire 14e eeuwse ‘Casa Morisco’ en het 16e eeuwse ‘Santa Paula’ klooster. Het is een beschermd gebouw waar authentieke elementen met luxe en moderne voorzieningen goed in balans zijn. In het hotel is een prachtige patio te vinden (binnenplaats). Verder is er een sauna en een Turks stoombad en wordt er gratis Wifi in de openbare ruimten geboden (tegen betaling in de kamers). Handig om te weten is dat het hotel erg centraal is gelegen en er (voor extra goede nachtrust) een ‘kussen menukaart’ aanwezig is. Zo kun je zelf bepalen wat voor soort kussen u prettig vindt.

Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid kun je kijken op AC Palacio de Santa Paula Hotel.

Locatie
AC Palacio de Santa Paula Hotel, Autograph Collection
Calle Gran Via de Colon, 31
18001 Granada

4

5. Villa Oniria ****

Vanaf €94,50 per nacht

* Middenin het stadscentrum
* Heerlijk luxe

Knusheid en een ontspannen sfeer in een prachtpand

Gezelligheid, knusse ruimten en leuke zitjes zijn overal terug te vinden in Villa Oniria. Het gebouw (uit de 19e eeuw) is volledig gerenoveerd en het is zeker de moeite om een wandelingetje te maken door de tuin. Tevens is het natuurlijk erg goed vertoeven (na een dagje in Granada of op de piste van de Sierra Nevada) in de Spa van deze luxe accommodatie.

Voor meer informatie, actuele prijzen en beschikbaarheid kun je kijken op Villa Oniria.

Locatie
Villa Oniria
Calle San Antón, 28
18005 Granada

5

Comments are closed.