Theater

Diverse theaters in Granada bieden een uitgebreid en zeer gevarieerd programma aan. Ook als je de Spaanse taal niet beheerst, dan kan het toch nog de moeite waard zijn om eens te kijken naar de programmering. Veel theaters bieden naast theatervoorstellingen ook vaak dans, muziek en andere voorstellingen.

Teatro Alhambra

Naast theater voorstellingen vinden er ook regelmatig dans en muziek optredens plaats. Prijzen variëren per voorstelling. Handig om te weten is dat Teatro Alhambra ook prima bereikbaar is met het openbaar vervoer, onder andere bus lijn 23, 30, 32 en 34.

Voor een overzicht van de programmering of meer informatie kun je kijken op Teatro Alhambra.

Locatie
Calle Molinos, 56

Teatro Municipal Isabel la Catolica

Dit theater is vernoemd naar ‘Isabel la Catolica’ (ook wel Isabella I) en zij was van 1474 tot 1504 koningin van het koninkrijk ‘Castilla’. Het theater heeft een enorm gevarieerd aanbod aan voorstellingen. Moderne dans, klassiek ballet, Flamenco, klassieke concerten, maar ook popconcerten. Ook tijdens verschillende grote evenementen zoals het internationale tango festival en het internationale jazz festival zijn er tal van optredens.

Locatie
Calle Almona Del Campillo, 2

El Apeadero

El Apeadero biedt naast diverse theater voorstellingen ook exposities, films en cursussen/workshops.

Voor een overzicht van de programmering of meer informatie kun je kijken op El Apeadero.

Locatie
Callejón Ave Maria

Palacio de Exposiciones y Congresos

Naast diverse congressen, exposities en evenementen vinden er ook regelmatig concerten, balletuitvoeringen en andere voorstellingen plaats.
Handig om te weten is dat de website ook in het Engels wordt aangeboden.

Voor een overzicht van de programmering of meer informatie kun je kijken op Palacio de Exposiciones y Congresos.

Locatie
Paseo del Violón

Comments are closed.