Musea

Ben je in Granada en wil je daar verschillende musea bezoeken? Hier vind je een aantal musea die absoluut een bezoekje waard zijn!

Museo de Bellas Artes

Dit museum hangt vol met prachtige schilderijen. Er zijn wel 2.000 kunststukken te vinden in het Museo de Bellas Artes, zoals schilderijen en beeldhouwwerken. Het museum bevindt zich naast het Alhambra, dus je kunt er ook een combi trip van maken. Meer lees je op de pagina van het Museo de Bellas Artes.

Museo de la Alhambra

Ben je van plan om het Alhambra te bezoeken? Vergeet dan niet ook naar het museum, Museo de la Alhambra, te gaan. Nadat het Alhambra was heroverd door de Spanjaarden, werden al hun kunst en voorwerpen bewaard. Dit is terug te vinden in het Museo de Alhambra in zeven verschillende kamers, verdeeld op de inhoud. Meer informatie over dit museum vind je op de Museo de la Alhambra pagina.

Parque de las Ciencias

In dit park kun je, eventueel met kinderen, heel veel leren. Je leert over de sterren, planeten en zo veel meer. Ook kun je een reis door het menselijk lichaam maken, gemaakt met verschillende technieken. Een modern, interessant museum dat je zeker een keer kunt bezoeken tijdens je verblijf in Granada. Meer lees je op de pagina van het Parque de las Ciencias.

Museo Memoria de Andalucia

In dit museum kun je alles te weten te komen over Andalusië. Het is een modern museum waar je op allerlei innovatieve manieren kennis maakt met onder andere de bewoners, geschiedenis en cultuur van deze prachtige regio van Spanje. Kijk voor meer informtie op Museo Memoria de Andalucia.

Comments are closed.