Ga uit!

In Granada is ontzettend veel te doen. Je kunt op verschillende manieren uitgaan en een geweldige avond beleven. Op deze pagina van Grandioos Granada kun je doorklikken naar de verschillende uitgaansmogelijkheden.

Café

Op deze pagina van Grandioos Granada vind je een selectie van cafeetjes. Waar kun je een lekker koffietje drinken? Kan er ook een lekker broodje eten? Je vindt het op de Café pagina.

Flamenco

De dansstijl Flamenco komt oorspronkelijk uit Andalusië. In Granada zijn er ook veel tentjes waarin er veel muziek wordt gemaakt en wordt gedanst. Prachtige jurken, interessante instrumenten en een geweldige sfeer. Waar u dit kunt meemaken, lees je op de Flamenco pagina.

Live muziek

De mensen in Andalusië en Granada zijn zeer muzikaal en houden van gezelligheid. Dit merkt u op straat met straatmuzikanten, maar ook in vele barretjes. De leukste tentjes met live muziek heeft Granada voor jou samengesteld op de Live muziek pagina.

Nachtleven

Na het tafelen nog zin om te gaan stappen? Geen probleem. Granada heeft voor ieder wat wils. Van danscafés tot clubs. Let er wel op dat de tijden in Spanje erg verschillen met Nederland. Zo kunnen clubs pas om 2:00 open gaan en gaan de feesten vaak door tot 8:00 in de ochtend. Op de pagina Nachtleven vind je de leukste uitgaansgelegenheden.

Restaurant

Zin om lekker uit eten te gaan in Granada? Grandioos Granada heeft voor jou een lijst samengesteld met de lekkerste, verrassende restaurants in de stad. Meer informatie vind je op de Restaurant pagina.

Tapas y bebidas

Granada kent talloze barretjes. In het centrum, wat verder weg, met tapas, terrasjes, binnen, buiten. Door de vele barretjes is het lastig een goede bar te vinden. Op de Tapas y bebidas pagina van Grandioos Granada vind je een selectie van de leukste, gezelligste, lekkertjes, verrassende barretjes.

Teterías

In Granada zijn veel teterías te vinden, vooral in de Moorse wijk El Albaicín. Een tetería is een typisch Arabisch theehuis. Wil je weten waar de teterías precies te vinden zijn? Neem dan een kijkje op onze Tetería pagina.

Theater

Wilt u tijdens uw verblijf in Granada een avondje uit, bijvoorbeeld naar een voorstelling in een theater? Dan kunt u even een kijkje nemen op de Theater pagina. Hier vind je namelijk een selectie van theaters in Granada waar leuke voorstellingen voor gehouden. Houdt wel in gedachten dat er vooral stukken worden gespeeld in het Spaans.

Comments are closed.