Handig!

Op deze pagina van Grandioos Granada vind je allerlei informatie die je nodig hebt wanneer je van plan bent naar deze stad te reizen.

Bedrijven

Ga je naar Granada met een groep of misschien met het personeel? Op deze pagina van Grandioos Granada vind je veel handige informatie en tips, bijvoorbeeld leuke restaurantjes waar je met een grotere groep kunt komen. Lees meer op de Bedrijven pagina.

Granada in één dag

Bent u slechts voor een dagje in Granada en wilt u toch alles uit uw trip halen? Dan moet u onze pagina erbij houden. Met “Granada in één dag” komt u langs de highlights van de stad en komt u in contact met de cultuur van Granada.

Reizen

In Granada kun je prima je bestemming bereiken te voet. Soms kan het toch handiger zijn om met het openbaar vervoer te gaan. Alle vormen van transport in Granada vind je op deze pagina.

Spaans leren

Wil je naar Granada vertrekken om hier Spaans te leren? Dat is een goede keus. In Granada zijn er namelijk veel taalscholen. Meer informatie hierover vind je op de Spaans leren pagina.

Studenten

Woon je als student in Granada? Of wil je er gaan studeren of stage lopen? Op deze pagina van Grandioos Granada vind je alles wat je nodig hebt. Van het zoeken van een accommodatie tot het vinden van de leukste uitgaansgelegenheden.

Toeristeninformatie

Op zoek naar een toeristeninformatie in Granada voor uw vragen, meer informatie of misschien alleen een plattegrond? Er zijn vier adressen daarvoor in Granada. Deze en bijbehorende informatie vind je op de Toeristeninformatie pagina.

Comments are closed.