Nachtleven

Veel Spanjaarden houden wel van een feestje en zeker op vrijdag en zaterdagavond is het nachtleven in Granada erg gezellig.

Mae West

Naast verschillende dj acts (waaronder huis dj ‘Marien Novi’ op donderdag) vindt er elke woensdag om 23.00 uur een optreden plaats van ‘Apache’. De band speelt rock nummers uit de jaren ‘70 – ‘90 en de toegang is gratis. Misschien minder interessant voor de mensen die geen Spaans spreken, maar wel handig om te weten, dinsdagavond is de avond van de cabaretiers.

Voor meer informatie en om een indruk te krijgen kun je kijken op Mae West.

Locatie
Calle Arabial, 98 (Centro Comercial Neptuno)

Polaroid Club

Polaroid club biedt diverse activiteiten aan, maar ook vooral veel dj’s en muziek. Verschillende muziekstijlen die aan bod komen, zijn bijvoorbeeld: garage, ‘60, pop, rock, electro, maar ook vele anderen. Ook zijn er het hele jaar door leuke themafeesten.

Voor meer informatie en om een indruk te krijgen kun je kijken op de Facebook pagina van deze club Polaroid Club Facebook of op de website

Locatie
Calle Gran Capitan, 25

Sala Vogue

In Sala Vogue is er een onderverdeling gemaakt tussen twee zalen, namelijk op de begane grond de zaal ‘Vogue Indie’ met alternatieve rock (indiepop, rock, electropop en muziek uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80). Op de eerste verdieping is de zaal ‘Vogue Electro/ Duquesa Clubbing’ met verschillende muziekstijlen gedurende de week. Dinsdag wordt er hip hop en electrobreak gedraaid, op zondag Drum& Bass en van woensdag t/m zaterdag tech house en minimal. Grappig is dat je als herinnering op ‘souvenirs’ kan klikken en daar een poster van een afgelopen feest kunt bewaren.

Openingstijden
Van maandag – zondag van 00.00 – 07.00 uur.

Locatie
Calle Duquesa, 37

El Camborio

De club El Camborio bevindt zich in de Moorse wijk El Albaicín. Er hangt een exclusieve en elegante sfeer. Er wordt allerlei verschillende muziek gedraaid, van pop tot rock en R&B. Leuk detail, El Camborio bevindt zich in een grot! Er zijn verschillende dansvloeren met een eigen muziekstijl. Ook een typische Spaans/Latijns Amerikaanse muziekstijl komt voorbij: pachanga. In de Chill Out Lounge kunt u ook heerlijk vertoeven. Op zaterdag en zondag kunt u hier van 16:00 tot 21:00 chillen onder het genot van een drankje met een prachtig uitzicht over het Alhambra. Daarna kun je het natuurlijk zo laat maken als je zelf wil op één van de verschillende dansvloeren.

Voor meer informatie en om een indruk te krijgen kun je kijken op El Camborio.

Locatie
El Camborio
Camino del Sacromonte, 47
18010 Granada

Comments are closed.