Restaurant

Disfrutalo! Oftewel, geniet! Want genieten kun je zeker in Granada. Vooral door de vele, verrassende restaurantjes die u er kunt vinden. Lekker eten, een ontspannen sfeer, authentiek, luxe. Je vindt het allemaal in de straten van Granada. Grandioos Granada heeft een selectie gemaakt van enkele van de restaurantjes. Nogmaals, disfrutalo!

Ermita

Ermita is een centraal gelegen restaurant met terras om de hoek van de kathedraal van Granada. Het heeft een aantal relaxte loungebanken en verschillende gezellige zitjes, zowel binnen als buiten. Er is een zeer uitgebreide wijnkaart. Ermita heeft verschillende ruimtes waar je kunt eten, zoals op het terras, aan de bar of in de kelder. In dit restaurant betaal je net iets meer, maar dan zit je wel in hartje centrum en naast het kunstwerk “Gitano con Burro” (zigeuner en de ezel).

Locatie
Ermita
Carcel Baja, 1
18001 Granada

Restaurante La Lonja

Dit restaurant ligt iets verder van het centrum, meer in de buurt van het “Palacio de Congresos” (congres gebouw). Mocht je daar in de buurt zijn, dan is Restaurante La Lonja een leuke optie. Het is een vrij modern en trendy ingericht(e) restaurant/bar (onlangs gerenoveerd). Je kunt er goed terecht voor koffie, een caña (tapbiertje), maar je kunt er ook uitgebreid lunchen en dineren. Ook bij dit restaurant krijg je bij elk (alcoholisch) drankje een tapa van het huis.

Locatie
Restaurante La Lonja
Paseo del Violón
18009 Granada

Restaurante Oliver

Op 100 meter afstand van de kathedraal vind je Restaurante Oliver. In ’97 is het restaurant opgericht als familiebedrijfje. Dit is nog steeds terug te zien in de inrichting, bijvoorbeeld in de vorm van een salon en een “woonkamer”, zoals het restaurant het noemt. Bij elk drankje ontvang je hier een tapaatje. Iets wat in Granada veel voorkomt. Je kunt lekker aan de bar een drankje en een hapje doen. De Spanjaarden zijn zeer enthousiast over dit restaurant. Onder andere de huisgemaakte kroketjes zijn aan te raden!

Locatie
Restaurante Oliver
Plaza Pescadería, 12
18001 Granada

Comments are closed.