Alhambra Gids

alhambra gids
Kom alles te weten over de bijzondere verhalen, bouwstijlen, historie, voorgaande bewoners en nog veel meer interessante achtergronddetails over het Alhambra in Granada. De digitale Alhambra Gids voor smartphone of tablet is samengesteld door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Uiteraard kan je de gids ook uitprinten als je dit makkelijker vindt.

BestelNu1

Wat

Het Alhambra staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en voor veel mensen is dit bijzondere monument één van de belangrijkste en meeste unieke bezienswaardigheden in Spanje.

Van de prachtige tuinen in de Generalife, stukjes geschiedenis, de monumenten in het Alhambra tot aan het Nasrid paleis en nog veel meer achtergrondinformatie kan je in deze gids vinden. Het fijne is dat je echt meer te weten komt, veel meer dan in de meeste reisgidsen.

In het geval dat je echt een indruk wil krijgen van de verschillende onderdelen van het Alhambra en op zoek bent naar meer verdieping, dan is de 72 pagina’s tellende Alhambra Gids (PDF) echt een aanrader.

Preview Alhambra
Klik hier voor een gratis preview van de Alhambra Gids!

Waarom

• Uniek
Kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk is een groot liefhebber van het Alhambra en heeft een verdiepingsonderzoek gedaan om inzicht te krijgen naar wat er allemaal schuilgaat achter het Alhambra. Vanwege haar brede talenkennis kon er ook veel gebruik gemaakt worden van Spaanse cultuurhistorische websites. Hierdoor komen ook mindere bekende aspecten aan bod.

• Nederlandse taal
Fijn is dat de Alhambra gids in het Nederlands is te verkrijgen, daardoor lees je deze gids makkelijk door.

• Praktisch
Omdat de gids als PDF bestand wordt opgestuurd, kunt u deze op uw mobiele telefoon, E-reader of tablet opslaan, maar ook is het een mogelijkheid om de gids uit te printen.

• Verrassend
Cultuurhistorische beschrijvingen worden afgewisseld met bijzondere verhalen en verrassende weetjes.

Banner Granada pakket

• Leerzaam
Als je graag echt meer over het Alhambra te weten zou willen komen dan is deze Alhambra gids ideaal. Door de leuke beschrijvingen leer je echt meer over de verschillende volkeren, bouwstijlen en tradities.

• Flexibel
Je kan er voor kiezen om bij aankomst in het Alhambra te beginnen met lezen, maar deze gids is eigenlijk ook al erg leuk om vooraf te lezen zodat je wanneer je rondwandelt in het Alhambra makkelijk herkenningspunten zal hebben.

Prijs

€ 7,50

Hoe kan je de Alhambra Gids verkrijgen?

Bestel via de shop
De Alhambra Gids kan besteld worden via de webshop. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, Mistercash, Credit Card en overboeking. Na betaling krijg je direct de gids in je mailbox. Met overboeking kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling voltooid is en je de Alhambra Gids binnen hebt.

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  1 COMMENTS

  1. Frits en Christine
   februari 07, 2015 21:34 Beantwoorden

   Onze complimenten aan kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk,voor de zeer informatieve Alhambra gids. Wij zijn al in het vliegtuig gestart met lezen en daardoor hadden we tijdens ons bezoek aan het Alhambra ook al een aantal herkenningspunten. Voor ons was het erg de moeite waard vanwege dat we echt meer te weten zijn gekomen, veel meer inderdaad dan in onze reisgids stond en prettig dat het in het Nederlands was. Onze dank.

  Laat een bericht achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.