Auto huren in Granada

Aangekomen in Granada wil je natuurlijk direct beginnen aan een onbezorgde, welverdiende vakantie. Je kunt er voor kiezen alles per openbaar vervoer te doen en de binnenstad is natuurlijk te bewandelen maar wat biedt je nu echt álle vrijheid? Een auto. Ga je binnenkort naar Granada, overweeg dan om een auto te huren, zeker wanneer je er over na denkt een dagje naar het strand te gaan of een wandeltocht in de Sierra Nevada te ondernemen.

Sunny Cars

Sunny Cars is een handige website om een auto te huren voor je vakantie in Spanje. De prijs is all inclusive, waardoor je geen extra verzekeringen af hoeft te sluiten. Je bent standaard optimaal verzekerd, zodat je zonder zorgen op vakantie kunt. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Verschillende modellen
Een SUV huren voor onherbergzame gebieden. Dat kan natuurlijk ook. Niet alle wegen zijn even goed begaanbaar in Spanje. Weet je van tevoren dat je grint of zandwegen over moet, kies dan voor een sterkere auto. Het is wat duurder maar de kans dat je onderweg stil komt te staan is minder groot.

Inleveren andere luchthaven
Het is natuurlijk mogelijk om je auto op een andere luchthaven in te leveren. Mocht je dus een roadtrip doen of graag meerdere steden bekijken, dan hoef je niet per se de auto in te leveren op dezelfde plek als dat je hem opgehaald hebt. Soms moet je hier wel extra voor betalen.

Banner1RondreisAndalusie

Let op
– Soms moet je extra betalen voor een bijrijder. Wat je extra betaalt hangt onder andere af van het type auto dat je huurt.
– Wat de huurprijs van de auto ook kan beïnvloeden, is de leeftijd van de bestuurder dan wel de bijrijder en hoe lang de chauffeur in het bezit is van een rijbewijs. Lees de voorwaarden dus grondig door. Per verhuurbedrijf zijn de voorwaarden namelijk anders.
– Reis je met kleine kinderen, en je hebt een kinderstoeltje nodig, dan kun je dit ook per dag huren.
– Let op de openingstijden van verhuurbedrijven. In Granada zijn de verhuurbedrijven bijvoorbeeld op zondag vaak gesloten of voor slechts een paar uur geopend.

Comments are closed.