Cultuurhistorische wandelroute

BannerBetalingen


 
Ontdek het centrum van Granada aan de hand van een leuke, interessante en verrassende wandelroute + tapasroute voor smartphone of tablet van Grandioos Granada. Het is een unieke route die is samengesteld door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk langs de highlights, mooie monumenten, gezellige terrassen, lekkere tapasbars en nog meer leuks in het formaat van een PDF bestand.

Bestel de route nu in de shop!

BestelNu!

Wat

Om direct een eerste indruk te krijgen van de highlights, bijzondere bezienswaardigheden en veel leuke tips over Granada, dan is de wandelroute zeker een aanrader!

• Cultuur historisch
Tijdens de route worden de verschillende bezienswaardigheden in Granada in het Nederlands beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Aan de hand van cultuurhistorische beschrijvingen en verrassende verhalen kom je echt meer te weten over deze prachtige stad.
• Veel tips
Gedurende de wandelroute door het centrum worden onderweg veel tips gegeven voor lekkere restaurants, leuke winkels of gezellige terrassen.
• Extra tapasroute
Een extra onderdeel is de tapasroute! Heerlijk genieten van lekkere tapas in Granada kan tijdens de tapasroute. Deze route bestaat uit 4 tapasbarretjes waar je heel goed terecht kan voor een drankje en vaak krijg je er al een tapa gratis bij!

preview foto

Klik hier om een gratis preview te downloaden van de wandelroute.

Waarom

• Praktisch
Omdat we deze route in de vorm van een PDF bestand bieden, is het mogelijk om de wandelroute + tapasroute op je mobiele telefoon of tablet te volgen, maar je kan de routes natuurlijk ook prima uitprinten.
• Mooi vormgegeven
Duidelijke icoontjes en plattegronden, mooie foto’s en bijpassende kleuren, kortom gewoon leuk om lekker doorheen te lezen.
• Uniek
Doordat de routes in het Nederlands zijn en de bezienswaardigheden door een enthousiaste kunsthistoricus zijn beschreven, is dit een unieke manier om echt meer te weten te komen over de achtergrond, geschiedenis en bijzondere wetenswaardigheden van Granada.
• Lekker lokaal
Bezoek je graag tapasbarretjes waar de locals graag heen gaan? Zowel tijdens de wandelroute centrum als tijdens de tapasroute kom je langs vele tapaszaakjes waar de lokale mensen graag komen.
• Flexibel
Fijn is dat je de routes niet in één keer hoeft te doen, maar lekker op je eigen gemak kan volgen. Verder kan je natuurlijk lezen wat je interessant lijkt en naar binnen gaan bij restaurantjes en monumenten die je aanspreken.

Prijs
€ 7,50

Banner Granada pakket

Vragen of opmerkingen?

Eventuele vragen kun je stellen door contact op te nemen via het e-mailadres info@grandioosgranada.nl, door een berichtje sturen via ons contactformulier of door te bellen naar tel: (0034) 613281461.

Hoe kun je de unieke Cultuurhistorische wandelroute bestellen en betalen?

Bestel & betaal met PayPal, iDEAL, MisterCash of overboeking:
Ga naar de bestelpagina, doe de route in je winkelmandje en betaal met PayPal, iDEAL, Credit Card, MisterCash of overboeking. Vervolgens wordt er een link naar je e-mailadres gestuurd, waarmee je de route kunt downloaden! Let op, met overboeking kan het 1-2 werkdagen duren voordat de betaling is voltooid en je de route krijgt toegestuurd.

Contactformulier

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  2 COMMENTS

  1. Ellis & Paul
   augustus 30, 2016 12:15 Beantwoorden

   Wij zijn net terug van ons bezoek aan Andalusië. Toen we in Granada waren, leek het ons leuk om iets meer achtergrond te krijgen over alle bezienswaardigheden. Daarom hebben we toen deze cultuurhistorische pdf besteld. We zijn er heel enthousiast over! Vooral de tapasroute vonden we een leuke extra.

  2. van Zanden
   februari 07, 2015 20:58 Beantwoorden

   De cultuur historische route vonden we erg interessant. Dankzij de beschrijvingen van mevrouw van der Tuuk zijn we weer een stuk wijzer geworden. Verder stonden we versteld van de hapjes die je allemaal gratis bij een drankje krijgt. Al met al, wij vinden de route een aanrader.

  Laat een bericht achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.